celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 558

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Obchodní, prodejní prostory » Pronájem, Komerční prostory obchodní, 175 m², Brno Královo 

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 175 m², Brno Královo

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 175 m², Brno Královo

Číslo inzerátu: 3083364
inzerát vložen: 27.10. 2017 12:14
Pronájem, komerční prostory obchodní, 175 m², brno královo pole, sadová
nabízím k pronájmu obchodní prostory pro provoz restaurace, bistra, ordinace lékařů, obchodu, kanceláří, showroomu, v brně nad kociánkou. prostory o výměře 175 m2 mají vlastní výlohy do ulice a 2 samostatné bezbariérové vchody. k prostorům náleží pozemek před vstupem, kde je možné vytvořit posezení s předzahrádku pro hosty, o velikosti přibližně 41 m2. vnitřní prostory se skládají z velké prodejní plochy, kterou je možné rozdělit příčkou na 2 části na 2 samostatné obchody, z nichž 1 je možný dále podnajmout. dále se v prostorech nachází místnost pro kuchyň a přípravnu, zázemí pro personál, dámské a pánské toalety pro hosty + pro invalidy a zvlášť pro personál. nad vchodem je možné umístit světelnou reklamu. na boční straně je umístěn vývod pro vzduchotechniku. obchodní prostory se nachází v rychle rostoucí zástavbě moderních bytových domů nad kociánkou. v okolí se nenachází žádné jiné volné komerční prostory = žádná konkurence. vhodné pro provoz luxusní kavárny, restaurace, vinotéky, sushi baru, bistra, ordinace lékařů, kanceláří, lékárny s výdejnou, apod. parkování možné na parkovišti přímo před prostorem.
37 500 kč
poznámka k ceně + energie, + provize rk
volné od 1. října 2017
v případě zájmu o prohlídku ,zanechte prosím tel.kontakt .
tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01