celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 304

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD 4+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou 

Prodej RD 4+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD 4+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou

Číslo inzerátu: 3085667
inzerát vložen: 26.3. 2018 16:42
Prodej rodinného domu 4+1 v Hrušovanech nad Jevišovkou. Exkluzivně nabízíme k prodeji tento rodinný dům v centru města. Přízemní dům má velmi pěknou polohu, stojí samostatně u rybníka, po jehož břehu se rozkládá zatravněná zahrada. Je celkově zrekonstruovaný, má novou fasádu, nová plastová okna, plynové ústřední topení, novou kotelnu, koupelnu se sprchovým koutem a dvě samostatné toalety. V celém domě je na podlaze položena keramická dlažba. V domě je prostorná kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, dvě ložnice, veranda a šatna. Naprosté soukromí poskytuje uzavřený dlážděný dvůr s vjezdem, kde se nachází kryté venkovní posezení, navazující na hopspodářskou budovu se dvěma většími, a jednou menší místností. Ze dvora je vchod do zděného sklípku. V domě je také prostorná garáž pro dvě auta. Před domem je 170 m2 velká okrasná předzahrádka. PENB je v řešení, proto zatím G. S financováním vám rádi pomůžeme.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01