celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1020

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pronájem rodinných domů.

Pronájem rodinného domu

Číslo inzerátu: 3085906
inzerát vložen: 9.11. 2017 13:18
Nabízíme pronájem bytu o velikosti 5+kk,171 m2 v RD v obytné zóně Lenešice s vlastní terasou a zahrádkou.Foto pouze ilustrační!Vstup do domu přes předzahrádku do vstupní haly se schodištěm(pod schodištěm úložný prostor), odkud je vstup do koupelny,WC a obývacího pokoje.V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyní která je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými elektrospotřebiči (horkovzd.trouba,sklokeram.deska,digestoř),plovoucí podlahy,keramická dlažba – podlahové vytápění,osvětlení,obklady,masivní dveře a zárubně,žaluzie.Každý pokoj má přípojku na internet a TV,vana,sprchový kout s masážním panelem,umyvadlový set.V horním patře 3 pokoje a další koupelna s WC.
Obytná zóna Lenešice je situována v centru obce Lenešice s cca 1.400 obyvateli. V sousedství autobusová zastávka, obchod, školka, škola I. a II. stupeň, pošta, zdravotnické zařízení (vše vzdáleno max. 300 metrů). Součástí projektu výstavby je i relaxační centrum. Obec Lenešice se nachází na okraji CHKO České středohoří a je vzdálena 3 km od Loun, dobré autobusové i vlakové spojení. S Louny je obec spojena také cyklostezkou podél řeky Ohře. Vzdálenost od průmyslové zóny Triangl 11 km. Vzdálenost od Prahy 61 km a cca 40 min. jízdy . Výhledově plánováno prodloužení rychlostní komunikace R7 ze Slaného přes Louny do Chomutova a dále na hraniční přechod s NSR.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3445)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01