celkem inzerátů: 10 514  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Prodej bytu 3+kk bez realitky 

Prodej bytu 3+kk bez realitky

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Prodej bytu 3+kk bez realitky

Číslo inzerátu: 3086459
inzerát vložen: 12.11. 2017 20:39
Lipno na Vltavou – neopakovatelná krása na jedinečném místě se skvělým servisem! Ideální celoroční možnosti pro milovníky letních a zimních sportů, zábavy a rekreace (jachting, pěší turistika, cykloturistika, agroturistika, celoroční koupání a plavání, lyžování, golf, rybaření, atd.). Výborná dostupnost do Rakouska, kde se nachází známý skiareál Hochficht (42 km) a Sterstein (25 km) a Německa. V Německu můžeme navštívit například termální lázně Bad Füssing.
Bydlení v areálu DOKY je situováno v nádherné romantické zóně obce Lipno nad Vltavou. Celý areál půdorysně tvoř obdélník čtyřbokého dvora s privátním vnitřním prostorem, který zaručuje dostatek intimity, důležité pro všechny formy moderního bydlení. V lokalitě dominuje jedinečné přírodní kouzlo jezerní hladiny, blahodárný klid šumavských lesů a celoroční možnosti rekreace, zábavy a sportu. Velmi blízká je i docházková vzdálenost do kaváren, restaurací, Maríny, i lyžařského vleku. Na české straně Šumavy je možnost shlédnout Plešné jezero spolu s horou Plechý. Mezi další zajímavá místa patří Čertova stěna, hrad Rožmberk nebo Český Krumlov, který je zapsán na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
Rezidenční areál DOKY Lipno je tvořen 48 luxusními apartmány o skladbě 2+kk, 3+kk a mezonet 3+kk, s užitnou plochou bytu 68 až 90 m2. Majitelé bytových jednotek mají v areálu k dispozici relaxační centrum, venkovní bazén, brouzdaliště, recepci a parkoviště.
Vybavení bytu: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna, WC, komora, technická místnost, schodiště a terasa (9 m2).
Energetická náročnost: C (úsporná)
Zakoupením bytové jednotky jsou velmi efektivně spojeny požadavky na bydlení, rekreaci a velmi výhodné investice. Majitelé bytů Rezidence DOKY Lipno mohou využít indikativního pronájmu se zajímavým ročním výnosem.
Více foto: http://stehlikradim.rajce.idnes.cz/areal_Doky/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=u2PRRyzfcTQ&feature=youtu.be

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01