celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Restaurační vybavení.

Kávovar Promac club ME/S 1 P + příslušenství

Číslo inzerátu: 3088151
inzerát vložen: 22.11. 2017 13:49
Prodám 1 ks jednopákový espresso kávovar s programovatelnými tlačítky na výdej espressa. 1 x výdejník horké páry obsluhovaný kohoutem. 1 x výdejník horké vody obsluhovaný kohoutem. Kávovar je řízen tlakovým spínačem. Automatické dopouštění vody do bojleru. Kapacita bojleru 4 l. Příslušenství: 2x páka (1x páka dvojitá porce, 1 x páka jedna porce), plastový pěchovač, odměrka na kávu, hadice na odpad, hadice na připojení k vodovodnímu řádu, gumový slepý filtr.dále pěchovací stanici, odklepávač kulatý a porcelán + lžičky od Coffee source.
Tento vysoce kvalitní profesionální espresso kávovar je vyráběn na lince Rancilio v Miláně. Vysoká provozní spolehlivost a kvalita zpracování.

1 ks mlýnek na kávu Macap M5D -Elektronický profesionální mlýnek na kávu vhodný do kaváren, restaurací, cukráren. Umožňuje jemné a citlivé nastavování hrubosti mletí a velikosti dávky kávy. Výhodou mlýnku je čerstvě namletá káva, která nám zaručuje vysokou kvalitu a zachování všech chuťových vlastností. Elektronicky nastavitelná gramáž a přehledný digitální display.

1 ks filtr na vodu Brita filtr purity c300 quell st - komplet.
Vše používano 1,5 roku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5073)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01