celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Obchodní, prodejní prostory » Pronájem, Komerční prostory obchodní, 210 m², Černá Pole 

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 210 m², Černá Pole

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 210 m², Černá Pole

Číslo inzerátu: 3088724
inzerát vložen: 25.11. 2017 12:27
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené restaurace i s vybavením, za odstupné 1,6 mil. kč, na křižovatce merhautova / jugoslávská, v brně. restaurace se nachází na frekventovaném místě, přímo u zastávky tramvaje, se 3 vstupy a prodejním oknem do ulice. prostor je rozdělen na 4 salonky, které pojmou cca 100 hostů. oddělená kuřácká a nekuřácká část, kavárna, výčep s barem, kuchyň, sklad a zázemí pro personál + venkovní zastřešená zahrádka (pro cca 20 lidí). v restauraci se pořádají oslavy, večírky i firemní akce, celoročně stálá klientela, kuchyň v provozu po celý den. v blízkosti základní škola, střední zdravotnická škola, dětská nemocnice, zdravotní centrum, autobazar. součástí vybavení jsou: stoly, lavice, židle, skříně, chladící vitríny, 3x prosklená osvětlená lednice, lednice baimarina, lednice na víno, stojany na víno, osvětlená prosklená lednice, ledovač, mrazáky, chladící box 2x3m, výčep s chlazením, nekontaktní nerezový stůl (režon), nerezové stoly a regály, 2 patrová pizza pec, konvektomat, nářezák na sýry a uzeniny s automatickým pojezdem, kuchyňský robot, kupecká váha, dvojfritéza, elektrický gril, 2 plynové sporáky s troubou, stropní odsávání do ulice + profesionální digestoř dle norem eu, kávovar, mlýnek na kávu s dávkovačem, bodové osvětlení, krb, tv, 2 elektronické pokladny s dotykovým displejem připravené na eet, 250 l mobilní akvárium, světelná reklama, hifi sestava, wifi internet, držáky na sklo, u každého stolu větrák, sociální zařízení zvlášť pro hosty a pro personál. vytápěno ústředním topením na plynový kotel. nová elektroinstalace v kuchyni a kavárně (v mědi). vybavení je nové, v nerezu dle norem eu, schváleno hygienou. restraurace není vázána smlouvami s dodavately. zavedenou restauraci i s vybavením je možné přenechat za odstupné 1,6 mil. kč s okamžitým pokračováním v provozu.
23 000 +20 000 energie +provize

v případě zájmu zanechte a sebe tel.kontakt .
tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01