celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 764

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Detektivky » Všude kolem černý les - Ruth Ware 

Všude kolem černý les - Ruth Ware

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Detektivky.

Všude kolem černý les - Ruth Ware

Číslo inzerátu: 3090125
inzerát vložen: 28.1. 2019 17:56
Jako nová, poštovné - 60 Kč
Leonoře je šestadvacet a píše docela úspěšné detektivky. Jednoho dne dostane nečekané pozvání na předsvatební rozlučkový víkend své bývalé přítelkyně Clare, kterou deset let neviděla. Leonora po dlouhém váhání pozvání přijme a ocitá se s hrstkou dalších lidí – s nimiž má společné hlavně to, že se všichni znají s Clare – v extravagantním skleněném domě kdesi na anglickém venkově. A zanedlouho se začnou dít podivné věci. Jenže v noci dojde k osudné události…
Lenora se probudí s těžkým zraněním v nemocnici – a dozvídá se o vraždě. Její pokoj hlídá policie: chrání ji před někým, nebo ji hlídají jako vězně? Aby mohla odpovědět, musí si vzpomenout, co se vlastně během víkendu přihodilo. Dokáže se oprostit od pocitu viny a odhalit skutečné motivy a skutečného vraha? Najde odvahu, aby se svěřila s tajemstvím, které dosud nechala pohřbeno v minulosti?

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7221)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01