celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 444

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD v srdci historického Znojma 

Prodej RD v srdci historického Znojma

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD v srdci historického Znojma

Číslo inzerátu: 3090279
inzerát vložen: 18.2. 2019 10:44
Dům stojí v prostoru historického nového města, založeného českým králem Přemyslem Otakarem I. před rokem 1226. Poloha domu je unikátní a má svou hodnotu pro každého, kdo má rád historii a staré Znojmo. Má dvě nadzemní podlaží. V přízemí se nachází kuchyň , spíž, ložnice a obývací pokoj. Z předsíně se vchází do koupelny s WC a do spíže, která je umístěna pod schody do patra. Předsíní projdeme na malou, příjemnou zahrádku, která není ve starém městě samozřejmostí. Ze spíže vede schodiště do sklepení, které je částí historického znojemského podzemí. V prvním patře se nachází dvě ložnice a polovinu prostoru zabírá půda, ze které je možné udělat další pokoj, sociální zařízení, nebo krásnou terasu s vyhlídkou na údolí řeky Dyje. Střecha prošla rekonstrukcí, byly částečně vyměněny trámy a je položena nová keramická krytina. Dům je vytápěný plynovým kotlem a radiátory, ohřev vody zajišťuje el. bojler. Je napojen na městský vodovod a kanalizaci. Na zahrádce je vlastní studna. Dům určitě potřebuje náročnou a citlivou rekonstrukci, ale zde v těchto místech, nemůže mít dům každý, bude to někdo, na koho zde dýchne kouzlo historie. S financováním vám rádi pomohou naši finanční poradci.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01