celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže fischer rc4 race superior 15/16 

Carvingové lyže fischer rc4 race superior 15/16

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže fischer rc4 race superior 15/16

Číslo inzerátu: 3090818
inzerát vložen: 3.1. 2019 08:11
Tradiční měkčí varianta komerční slalomky od fischer s konstrukcí vycházející ze stavby závodních lyží. základ tvoří dřevěná sendvičová struktura vyztužená dvojitým titanalem o síle 0,5 mm. lyže jsou vybaveny osvědčenou podložkou powerrail a vázáním rc4 z11 popřípadě rc4 z12.

podložka powerrail funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty.

model s konzervativní slalomovou geometrií s užším středem, absolutní bestseller z řady race od fischer. lyže, které jsou vyladěné pro kratší rychlé oblouky ve svižném tempu. vynikají živostí v přechodu z oblouku do oblouku, dovolují bleskurychle manévrovat (i díky špičce s on-piste rocker), což lyžař velmi ocení například na sjezdovkách s prudším sklonem. radius 14 m na vzorovou délku 165 cm nabízí na výběr mezi kratším a středně dlouhým obloukem. rc4 superior sc jsou výborné a oblíbené lyže se skvělým poměrem ceny a kvality, ideální pro lyžaře, co milují jízdu v kratších a rychlých obloucích a nebo jsou prostě zvyklí na výrazně točivé slalomové lyže.

pc 13990,-
155 cm
r13
117x67x99

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku. rád vám poradím s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01