celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 317

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Lodě » Čluny » Malý motorový člun 

Malý motorový člun

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Čluny.

Malý motorový člun

Číslo inzerátu: 3091081
inzerát vložen: 8.12. 2017 17:37
Motorový člun kategorie "Vybraná malá plavidla" = nepodléhá registraci ani pojištění a s motorem do 4kW jej může řídit kdokoli od 18 let věku bez oprávnění Vůdce plavidla.
Člun dlouhý 3 m lze převážet na střeše automobilu. Max užitečné zatížení 300kg. Materiál 5mm silný polypropylén (PP) odolný proti nárazu, nehnije, v celé své hmotě je stálobarevný. Nevadí mu najíždění na břeh. Člun má bezpečnostní komory zajišťující jeho nepotopitelnost. Při plném zalití vodou zbývá vztlak cca. 100kg. Proto nejsou povinné ani plovoucí vesty. Může být použit jako veslice i jako motorový člun. Má velmi malý ponor a postačí hloubka 30 cm vody. která je limitována hloubkou spodního okraje lodního šroubu (ostruhy propeleru). Nabízím jej bez motoru. Vhodný pro rekreační účely, cestování, rybaření, zásobování chaty na druhém břehu řeky, apod. Přenášet lze ve dvou lidech. Váha asi 6O kg. S motorem 2.5 hp dosahuje rychlosti 8 km/hod. při spotřebě 0,5 litru/hod. plavby. S 5 litry benzínu můžete cestovat doslova celý den.
Při rychlém jednání možná sleva. Člun prodávám z důvodu stěhování. Na žádost zašlu e-mailem foto. Jsou příliš velká a nelze je sem vložit.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3225)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01