celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Nové carvingové lyže sporten pumped up 15/16 

Nové carvingové lyže sporten pumped up 15/16

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Nové carvingové lyže sporten pumped up 15/16

Číslo inzerátu: 3093235
inzerát vložen: 1.3. 2019 09:14
Lyže sporten pumped up - je totožná lyže jako glider 5 exp, ale v designu pro trh v usa – rozšířená verze pohodlné univerzální lyže glider 5 vás určitě nezklame. má dřevěnou konstrukci se systémem rocker, který pomáhá při jízdě v hlubokém sněhu. skluznice: hm graphite base
graphitová skluznice s vysokým molekulárním číslem pro sportovní řady lyží. skluznice v sobě obsahuje větší množství aditiva na bázi vosku plus několik dalších aditiv zaručujících velmi dobrý skluz. pro zachování kvalitního skluzu je nutné i tuto skluznici pravidelně ošetřovat skluzným voskem. ideálně před každým dnem lyžování.
technologie:dřevěné jádro - kombinace bukového a topolového dřeva. žádný moderní materiál dosud nedokázal nahradit jedinečné fyzikální vlastnosti dřeva. dřevo zajišťuje mimořádnou tuhost, pružnost a stabilitu při vysokých rychlostech i ideální rozložení sil při krátkých obloucích.
structured top sheet - na horním povrchu plní funkci estetickou a zvyšuje odolnost lyže proti poškrábání.
rocker (lehce nadzvednutá přední části lyže) je konstrukční prvek, který se používá ze dvou důvodů. 1. lepší průjezd hlubokým sněhem. tuto výhodu ocení zejména lyžaři preferující jízdu ve volném terénu. 2. výrazné usnadnění nájezdu do oblouku. to přináší celkově snazší a příjemnější ovládání lyží na sjezdovce.

162 cm

182 cm
r18,1m
131x87x116

na lyžích je namontováno starší vázání marker.

možno dodat v setu s novým "šlapacím / freeride / skialp" vázáním. salomon guardian. cena tohoto setu by byla 9990,-
možnost dokoupit nové pásy contour + 2990,-
nové nastavitelné hole leki od 1490,-

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01