celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 333

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kotle, bojlery, kamna.

Krbová kamna abx norfolk

Číslo inzerátu: 3094382
inzerát vložen: 5.1. 2018 07:05
Dobrý den. Prodám krbová kamna Norfolk typ 131 od firmy ABX Varnsdorf. Kamna jsou koupena v březnu 2017 přímo u výrobce a stály 30224,- což mohu doložit fakturou. Jsou tedy topena první zimu (asi tři měsíce) a jsou v záruce. Kamna prostor vytápí opravdu velmi rychle a efektivně. Tento svůj splněný sen prodávám z důvodu neplánovaného stěhování do panelového domu. O ceně se dá v případě váženého zájmu ještě rozumně pohovořit. Mohu zajistit dopravu. První kontakt nejlépe emailem. Ihned se ozvu zpět. Děkuji.

Základní údaje:

Krbová sestava s bočním prosklením ABX Norfolk – levé provedení – určující není poloha skla, ale pantů hlavních dvířek – tedy, pokud jsou panty vlevo, jedná se o levé provedení. Provedení s obkladem černý plech.

Sestava ABX Norfolk má jmenovitý výkon 6.5 kW regulovatelný v rozmezí 3 – 8 kW a vytopí prostor o objemu 70–170 m3, spotřeba paliva při jmenovitém výkonu 2 kg/hod suchého dřeva. Účinnost použité krbové vložky je 82%, maximální délka polen je 55 cm.

Samozřejmostí je externí přívod spalovacího vzduchu (CPV) o průměru 100 mm.

Použitá krbová vložka má popelník pod roštem. Konstrukčně je vložka tvořena ocelovým svařencem, ohniště je vyloženo nehořlavým materiálem, izolujícím těleso topidla.

Moderní sklo s potiskem (žáruvzdorná keramika) je uchyceno v rámu.

Použitelné palivo: dřevo a dřevěné brikety.

Krbová sestava Abx Norfolk obsahuje krbovou vložku Abx Boston.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7213)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01