celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 465

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Služby » Právo a Finance » Půjčky, úvěry » Nebankovní půjčky a úvěry bez registru 

Nebankovní půjčky a úvěry bez registru

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Půjčky, úvěry.

Nebankovní půjčky a úvěry bez registru

Číslo inzerátu: 3094947
inzerát vložen: 30.7. 2019 08:01
Ztrácíte se v mnoha nabídkách nebankovních půjček, úvěrů či hypoték? Bojíte se, že naletíte podvodníkům?
Neváhejte nás kontaktovat, pomůžeme vám nastavit nebankovní produkt dle vašich potřeb a to zcela ZDARMA.

Nabízíme nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky bez nahlížení do registrů, bez zkoumání příjmu. U nás neplatíte žádné poplatky předem a to ani za odhad zastavované nemovitosti, jako tomu je např. u bank.

Půjčené peníze můžete použít na cokoliv, ať je to sloučení nevýhodných půjček a úvěrů (konsolidace), vyplacení exekucí, či na provoz podnikání apod.

Úroková sazba je od 4,9% p.a., samozřejmě záleží na vámi vybraném produktu. Úroková sazba je roční a bez fixace, to znamená, že po celou dobu splácení se vám úroková sazba nemění. Splatnost si můžete zvolit dle svých potřeb až na 20 let.

Půjčit si můžete od 50.000 Kč až do 50% tržní hodnoty zastavované nemovitosti. Majitelem nemovitosti po celou dobu splácení jste pouze vy. Nevlastníte-li nemovitost, můžete ručit nemovitostí třetí osoby, která dá pouze souhlas se zástavou nemovitosti, která dá pouze souhlas se zástavou.

U nás můžete úvěry i půjčky doplatit předem a to bez sankcí a pokut. V případě, že si zvolíte mimořádné splátky kdykoliv během splácení, sníží se vám délka splatnosti a navíc ušetříte na úrocích. V případě nenadálé situaci máte možnost i odkladu splátek.

Garantujeme rychlé a jednoduché vyřízení.
Jsme pro vás po celé ČR, nemusíte nikam jezdit. Šetříme vám čas i peníze.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3522)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01