celkem inzerátů: 10 516  |  inzerce za 24 hodin: 431

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » OV 3+1/kk, terasa, dvou garáž, ul. Goldova Brno 

OV 3+1/kk, terasa, dvou garáž, ul. Goldova Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

OV 3+1/kk, terasa, dvou garáž, ul. Goldova Brno

Číslo inzerátu: 3095085
inzerát vložen: 18.1. 2018 15:19
S výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej velkého velmi pěkného dispozičně perfektně řešeného bytu 3+1 momentálně otevřeného jako 3+kk + šatna a dvougaráž. Byt má velkou terasu 20m2, celková plocha bytu je 120m2.Jedná se novostavbu terasového domu na ulici Goldova, Brno - Líšeň, s krásným nerušeným výhledem na Brno. Orientace bytu: terasa, obývací pokoj a kuchyně na západ, z obývacího pokoje a kuchyně je vstup na terasu, kuchyně otevřená, takže proto uvedeno i 3+kk. Ložnice a dětský pokoj orientován na severo - východ, klidná část. Ulice není průjezdná, jen pěší zona, takže absolutní klid. K bytu náleží uzavřená dvougaráž v suterénu domu. Dispozice bytu: vstupní prostorná předsíň čtvercového tvaru, z předsíně jsou vstupy do všech místností: obývací pokoj, kuchyně, šatny, koupelny, ložnice, dětského pokoje a samostatné toalety. Vzhledem k zakázce jsme nechali vytvořit vyzualice kuchyně a ložnice, lze nechat byt upravit dle přání nového majitele. V šatně je prostor kde je umístěná pračka a sušička, dále vestavěné skříně. Na toaletě WC, bidet, umyvadlo. Koupelna s vanou, sprchový kout a 2x umyvadlo. V přízemí domu sklep s úložnými policemi. V domě je kočárkárna a kolárna.Zálohy na energie historicky vychází na 5.000,- Kč měsíčně. Včetně polatku za garáže. V bytě je nový samostatný plynový kondenzační turbokotel (na topení a teplou vodu).
Dvougaráž - vrata na dálkové ovládání, dvougaráž je zděná, umístěná v suterénu domu. Kuchyně: kuchyňská linka: varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, digestoř, americká lednice
Parkovat auta lze i v bezprostřední blízkosti domu, vzhledem k poloze bytového domu vždy je tu místo na zaparkování.
- před domem pěší zóna,
- přímo u domu zastávka autobusu, nedaleko zastávka tramvaje,
- v blízkosti několik MŠ, ZŠ, gymnázium,
- Evropská základní škola s výukou v anglickém jazyce,
- obchody, větší plochy zeleně, v blízkosti lesy, rybníky - Mariánské údolí, Klajdovka,

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01