celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 381

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 4+1 » Prodej bytu 4+1 85 m², ul. Oblá, Brno-Nový Lískovec 

Prodej bytu 4+1 85 m², ul. Oblá, Brno-Nový Lískovec

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 4+1.

Prodej bytu 4+1 85 m², ul. Oblá, Brno-Nový Lískovec

Číslo inzerátu: 3097122
inzerát vložen: 11.6. 2018 09:34
Pozn.: rezervováno

ve výhradním zastoupení vám nabízíme zprostředkování prodeje bytu 4+1 s lodžií v osobním vlastnictví na ulici oblá. dům prošel kompletní revitalizací, plastová okna, nový výtah, zateplení. jedná se o panelový byt s lodžií v 8. np. k bytu náleží sklep umístěný v suterénu domu.

celková plocha bytu činí 85 m² včetně příslušenství, podlahová plocha bytu 83 m². byt má dobré dispoziční uspořádání. vchodovými dveřmi se vchází do prostorné předsíně a dále do jednotlivých neprůchozích pokojů. zděná koupelna a wc jsou samostatné. obývací pokoj je velkoryse prosvětlený a je z něj přístup na lodžii.

v bytě je zavedený internet, kabelová televize. byt je v původním, ale udržovaném stavu. parkování je možné před domem.

v dosahu je veškerá občanská vybavenost, školy, nákupní centrum campus square brno, restaurace. fakultní nemocnice bohunice.

byt je vhodný pro rodinné bydlení nedaleko lesoparku a kohoutovické obory. rovněž má ideální parametry bytu na investici (pronájem studentům), neboť je v blízkosti masarykovy univerzity.

v blízkosti je zastávka mhd - trolejbusu, který vás doveze bez přestupu na mendlovo náměstí.

průkaz energetické náročnosti budovy g/-. při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

domluvte si se mnou prohlídku, rád vám byt předvedu. zajistíme vám výhodné financování.

bc. zdeněk mitana
correct real estate
604 189 918

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3465)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01