celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1037

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Ostatní » Isopropylalkohol IPA 99,9% - Isopropanol 

Isopropylalkohol IPA 99,9% - Isopropanol

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Isopropylalkohol IPA 99,9% - Isopropanol

Číslo inzerátu: 3097378
inzerát vložen: 10.8. 2019 08:29
Isopropylalkohol IPA Isopropanol 99,9%
Balení 5L.

Isopropylalkohol (isopropyl) – je organická sloučenina s čistotou alkoholu min. 99,9%. Díky této vlastnosti a schopnosti téměř okamžitého odpařování se stal výjimečně účinným čisticím a odmašťovacím prostředkem.

Proto nejčastěji nachází uplatnění při odstraňování většiny nečistot a odmaštění téměř každého povrchu, např. od olejů a maziv. Jelikož je neutrální a současně bezpečný pro běžně používané materiály jak v elektronice, tak elektromechanice, lze jej používat na různé jemné povrchy, např. optické čtečky, audio a video hlavice, optiku fotografických systémů, nebo během regenerace tonerů do laserových i inkoustových tiskáren.
Vhodný je také k čištění plastů před i po zpracování, a k odstraňování zbytků lepidel, papírových samolepek, etiket, reklamních polepů u aut, barev a jiných nečistot.

Vzhledem k tomu, že nezanechává žádné stopy, často se používá v polygrafii do hydratačních roztoků během offsetového tisku. Navíc se díky vysoké čistotě a snadnému mísení a vázání s vodou často používá i v kosmetice.

Výrobek je znám pod názvy: Isopropanol, Izopropanol, IPA, 2-propanol, Izopropylalkohol, Isopropylalkohol, Izopropyl, Isopropyl

Převzetí možné i osobně okres Frýdek-Místek, okolí Žermanické přehrady nebo v Havířově.

1l za 165kč(minim.nákup 2l)
5l za 495kč
U objednávky nad 1500kč je přeprava zdarma.

Více info na www.kovshop.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3721)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01