celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 467

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Obchodní, prodejní prostory » Pronájem, Komerční prostory obchodní, 176 m², Brno, Sadová 

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 176 m², Brno, Sadová

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Pronájem, Komerční prostory obchodní, 176 m², Brno, Sadová

Číslo inzerátu: 3097506
inzerát vložen: 24.1. 2018 12:38
Nabízím k pronájmu obchodní prostory, se dvěma samostatnými bezbariérovými vstupy z ulice a dvěma velkými výlohami. jedná se o novostavbu s možností úprav vnitřku dle vlastních představ. prostory se skládají z velké prodejní plochy, zázemí pro personál, dámských a pánských toalet, místnosti pro sklad nebo kuchyni. vzhledem k rychle rostoucí zástavbě bytových domů doporučuji pro ordinace lékařů, zubní ordinace, rehabilitace či lékárnu. další možné využití například místní pobočka pro banky a pojišťovny, vzorková prodejna, prostory pro právnickou kancelář, cestovní kancelář, finanční poradenství, obchod s potravinami, vinotéku, výdejnu e-shopu, showroom, kosmetiku, atd. nad vstupem je možnost umístění světelné reklamy. v okolí se nenachází žádné jiné volné komerční prostory = žádná konkurence. parkování možné přímo před obchodem. zastávka autobusu cca 50m od obchodu.
cena 37 500 kč
poznámka k ceně + služby + provize
volné od 1.Dubna 2018
v případě zájmu o prohlídku zanechte prosím tel.kontakt .
tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01