celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 469

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Sterling Eccles Wayfarer SE 

Karavan Sterling Eccles Wayfarer SE

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Sterling Eccles Wayfarer SE

Číslo inzerátu: 3097855
inzerát vložen: 8.3. 2018 09:39
Velmi pěkný obytný přívěs Sterling Eccles Wayfarer 2014 SE s bohatou výbavou, rok výroby 2014, 4 lůžka, délka celkem 7,93 m, délka nástavby 6,27 m, celková výška 2,62 m, celková šířka 2,25 m, hmotnost prázdného karavanu 1 431 kg, maximální přípustná hmotnost 1 800 kg.

ALDE Heating = (Komfortní vodovodní topení na plyn i na 220V, ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn ), digitální programování topení a ohřevu vody, ALKO ATC elektronická stabilizace podvozku, alarm, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu, panoramatické okno, klimatizace Dometic Fresch light 2200, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací panel 12V, trakční baterie 110 Ah, díky které získáte nezávislost na kempech až na 5 dní, solární panel na střeše, dvířka k úložnému prostoru, ALKO AKS stabilizátor, COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, evropské zásuvky a regulátor plynu, venkovní systém čerpání vody, hlásič požáru, hlásič CO2, venkovní přípojka pro plynové grily, ALU kola s přípravou pro zámek ALKO Secure, výkoný MOVER TRUMA XT s elektrickým přítlakem, vyjímatelné koberce.

Spaní pro 4 osoby. Pevné oblíbené oválné výsuvné lůžko v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), třemi plynovými sporáky, jednou elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je prostorná se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.

Karavan je zánovní po pečlivém majiteli. Všechny součásti jsou funkční. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Jedná se o komisní prodej

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01