celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Luxusně zařízený RD s garáží, CP 578 m2, Kladky 

Luxusně zařízený RD s garáží, CP 578 m2, Kladky

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Luxusně zařízený RD s garáží, CP 578 m2, Kladky

Číslo inzerátu: 3098623
inzerát vložen: 7.3. 2019 10:49
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje cihlového domu s garáží, v nádherné lokalitě v obci Kladky, okres Prostějov.

Jedná se o nemovitost zkolaudovanou v r. 2005 o velikosti 2+kk. Zastavěná plocha včetně nádvoří činí 84 m², zahrada má výměru 494 m². Dispoziční řešení: v přízemí je velká ložnice s francouzským oknem přímo na zahradu, velkoryse řešená koupelna se saunou, vanou, sprchovým koutem a WC. Hlavní vstup do domu je ze zahrady, ale lze se dostat do domu i přes garáž. V 2. NP je velká obytná místnost s jídelnou a kuchyní s kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči (troubou, sklokeramickou deskou, vestavěnou a volně stojící lednicí, myčkou a pračkou), nachází se zde i samostatné WC. Na oknech jsou předokenní rolety na elektrické ovládání. Nemovitost se prodává včetně luxusního vybavení a zařízení.

Nemovitost je připojena na IS: elektřina, voda – obecní, plynová přípojka před domem, septik. Vytápění ústřední, vlastní elektrický kotel. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Součástí prodeje jsou i dva pozemky o výměře 103 m² a 543 m² v katastrálním území Kladky.

Bezproblémové parkování na vlastním pozemku před domem. Nemovitost je vhodná jak k trvalému, tak i rekreačnímu bydlení, případně se dá pronajímat v období letní či zimní sezóny. V obci se nachází skiareál, tenisový kurt a dětské hřiště. Obec Kladky má velmi dobrou občanskou vybavenost. Okolí je turisticky vyhledávané pro krásnou přírodu v malebném prostředí přírodního parku Kladecko obklopeném lesy a kulturními památkami, vybízí k výletům na kole i pěšky.

Informace o ceně u RK.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám dům předvedu.

Bc. Zdeněk Mitana
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01