celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 485

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Elektronika pro RC modely.

Přednabité NiMH Turnigy AAA LSD 900mAh

Číslo inzerátu: 3099867
inzerát vložen: 8.2. 2018 08:29
Prodám špičkové tužkové přednabité nimh akumulátory turnigy aaa lsd 900mah s velmi nízkým samovybíjením. i po roce od nabití si zachovávají až 70% energie. jsou tak zvláště vhodné do zařízení, která používáte jen občas. už nikdy se vám nestane, že měsíc po nabití budou baterie vybité! díky velmi nízkému vnitřnímu odporu dokáží tyto přednabité baterie trvale dodávat velmi vysoké proudy a jsou tak vhodné například do fotografických blesků. baterie mají stejné vlastnosti jako velmi oblíbené nimh aaa sanyo eneloop. nové a nepoužité zboží. cena za 1ks. inzerát je aktuální a platí do smazání. více na sejvi.cz

další vlastností akumulátorů turnigy aaa lsd je, že si drží vyšší napětí pod zátěží než běžné nimh akumulátory. to je důležité v zařízeních citlivých na nízké napětí baterií, jako například digitální fotoaparáty. proti běžným nimh akumulátorům fungují turnigy aaa lsd lépe za studených podmínek a dobře fungují i za teploty -10°c. turnigy aaa lsd rovněž mají výrazně delší životnost než běžné nabíjecí baterie nimh a je možné je nabít až 1000x. dokáží plně nahradit jednorázové alkalické baterie i v nízkoodběrových spotřebičích (budíky, dálkové ovladače, atd.). tyto nabíjecí baterie jsou vhodné do všech svítilen na tužkové baterie s vysokým odběrem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3387)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01