celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 384

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Práce, brigády » Obchod, prodej » Videoprodukce Spaneco Production hledá obchodníka 

Videoprodukce Spaneco Production hledá obchodníka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchod, prodej.

Videoprodukce Spaneco Production hledá obchodníka

Číslo inzerátu: 3100678
inzerát vložen: 13.2. 2018 19:52
>> Kdo jsme a co děláme >>
Jsme profesionální videoprodukce. A již pěknou řádku let se věnujeme všemu okolo tvorby firemního videa a 3D animací. Naší generální specializací jsou komplexní firemní (video) řešení - korporátní filmy, reklamní spoty, produktová videa, 2D / 3D animace (produktové vizualizace) ...

>> Koho hledáme >>
Šikovného člověka se zápalem pro věc. Který více než výmluvy hledá řešení. Nic víc není potřeba. Tvým úkolem bude především akvizice nových zákazníků a starost o firemní klientelu. Kvalitní prodejní artikl i argumenty budeš mít k dispozici. Nehledáme zaměstnance ani podřízeného. Hledáme rovnoceného spolupracovníka, parťáka s podobnými názory a nápady, se kterým se společně posuneme tím správným směrem. Budeš mít unikátní příležitost rozvíjet obchody v neformálním prostředí byznysu v oblasti videomarketingu. Můžeš brát zajímavé peníze za to, že budeš prodávat služby, které firmy opravdu potřebují. Budeš součástí party, pro kterou je film, video a vše okolo velkou vášní!

>> Co u nás najdeš >>
Volnou “be free” spolupráci. Home office. Občas se potkáme v kanceláři, nebo na dobré kávě či Skypu, abychom si řekli jak to jde a co je nového. Jasné a fér platové podmínky. Žádné finanční (ani jiné) limity neuznáváme. Prostor k růstu, vyjádření názoru a vliv na směřování projektů samozřejmostí.

>> S čím budeš obchodovat >>
S videomarketingem. Každá moderní společnost jej potřebuje. I když některé o tom možná ještě neví. No a právě zde bude prostor pro tebe. Ukázat firmám efektivní možnosti a sebe v tom nejlepším světle. Věnujeme se všemu okolo firemního videa a 3D animací. Nebudeš tedy prodávat žádné pojistky ani bankovní produkty či služby mobilních operátorů.

>> Kde můžeš / budeš obchodovat >>
Máme v logu embryo. Evokuje evoluci. Prodávat tedy můžeš klidně po celém vesmíru. Ne, teď vážně … většinu projektů aktuálně tvoříme v rámci planety Země a to především po Evropě (ČR, SR a okolí). V kontaktu budeš s firmami z Brna, Prahy či Zlína … ale i po Slovensku a jinde.

>> Co za to dostaneš >>
Víme, že peníze jsou důležité. Přesto by neměly být tím nejdůležitějším. Opravdu důležité je především ztotožnění se s naší firemní kulturou a produktem, který budeš prodávat. Měl bys mu věřit, potom budeme věřit i my tobě. V každém případě si můžeš hodně přilepšit. O tvém pohledu na věc, našich / tvých potřebách a požadavcích, včetně veškeré techniky i auta k osobním účelům, si popovídáme osobně.

>> Od kdy tě potřebujeme >>
Asap.

>> Všeobecné info >>
Ze začátku očekáváme, že s námi budeš trochu častěji v osobním kontaktu (například v kanclu v Brně). Abychom se lépe poznali a předali si data. V ideálním případě se dopracujeme na level, že 1 den v týdnu budeš na pár hodin k dispozici i osobně, ať můžeme zajít například na společný oběd a vyměnit si podstatné informace. Standardně ale pracuješ tak, jak ti to vyhovuje a odkud ti to vyhovuje. Ze zkušenosti upřednostňujeme osobní kontakt s klienty. Pokud to ale zvládneš po telefonu, klidně makej s drinkem v ruce z pláže na Bali jako digitální nomád. S námi jsi naprosto volný.

>> Co máš teď udělat / Kam co poslat >>
Nejsme korporátní firma. Nehledáme “supermana" s životopisem Einsteina. CV nam zasílat nemusíš. Pokud jsme tě zaujali a pokud opravdu chceš, napiš nám raději důvod, proč bychom měli spolupracovat právě s tebou. Psát můžeš skrze kontaktní formulář níže. No a pokud zaujmeš ty nás, ozveme se ti určitě nazpět. Všem se ale samozřejmě ozvat nemůžeme a ani to nebudeme slibovat. Takže se ti předem omlouváme, pokud se neozveme, a přejeme ti hodně štěstí při výběru nové životní cesty ...

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7961)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01