celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Prodej bytu 2+kk v OV, CP 70 m², cihla, Modřice 

Prodej bytu 2+kk v OV, CP 70 m², cihla, Modřice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Prodej bytu 2+kk v OV, CP 70 m², cihla, Modřice

Číslo inzerátu: 3100939
inzerát vložen: 15.2. 2018 13:38
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje velmi hezkého bytu 2+kk v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Modřice, Brno-venkov. Jedná se o cihlový byt ve zvýšeném přízemí o celkové ploše 70,10 m² včetně dvou sklepů.  Byt prošel celkovou rekonstrukcí - nové rozvody elektřiny, plynu a vody.

Dispozice:
Obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyňským koutem vybaveným na míru vyrobenou linkou včetně spotřebičů (zabudovaná myčka, mikrovlnná trouba, lednice, digestoř,  kombinovaný sporák). Z hlavního pokoje se vstupuje do prostorné ložnice. Ve vkusně obložené koupelně se nachází vana, umyvadlo a toaleta, podlaha je vyhřívaná. V obou pokojích jsou zrenovované  dřevěné  parkety, v chodbě a v koupelně dlažba. Kombinovaný plynový kotel (ohřev teplé vody a vytápění) se nachází ve sklepě. Okna jsou plastová. Parkování je bezproblémové na parkovišti kousek před domem.

Byt je ideální pro klienty, kteří chtějí bydlet v těsné blízkosti Brna a zároveň poblíž přírody, nebo jako investice pro další pronajímání. Modřice jsou velmi dobrou volbou k bydlení s výbornou dostupností a veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia, cyklostezka, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti je i autobusová a vlaková zastávka, dále tramvajové spojení do centra Brna.

Energetická třída nezjištěna, uvádíme tedy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude dodáno vyúčtování energií za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01