celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zdraví, krása » Ostatní » Rašelinová koupel, domácí rašelinové lázně. 

Rašelinová koupel, domácí rašelinové lázně.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Rašelinová koupel, domácí rašelinové lázně.

Číslo inzerátu: 3101048
inzerát vložen: 19.3. 2018 14:24
Balneopeat rašelinová koupel natural je tekutá koncentrovaná přírodní koupel z kvalitní české slatinné rašeliny pro uvolnění napětí a stresu, pro úlevu při obtížích pohybového aparátu a pro podporu regenerace kožních buněk. Speciálně upravovaná koupelová rašelina působí organicko–minerálními látkami na celý organismus, nabije vás energií přírody, zažijete pocit znovuzrození a očištění. Domácí přírodní slatinná koupel prospívá vašemu tělu i duši.

Jedná se o tradiční léčebný prostředek používaný s úspěchem ve všech českých lázeňských zařízeních. Rašelina prohřívá, tím působí na lepší prokrvení tkání a tím látkové výměny. slatinové koupele přispívají mimo jiné k lepší kondici, celkové jemnosti a elasticitě pokožky těla, osvědčují se pro citlivou, suchou pokožku s chronickým atopickým ekzémem nebo lupénkou.Obsah jednoho sáčku (60 ml) přidejte při napouštění vany (50-100l) do koupele a promíchejte.
Balení 2x60ml, 3 x 60ml a 10 x 60 ml.
Pro ženy Cool Floral, pro muže for MEN nebo přírodní Natural

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7025)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01