celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Domov a zahrada » Kniha Rok zahradníka 

Kniha Rok zahradníka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Domov a zahrada.

Kniha Rok zahradníka

Číslo inzerátu: 3101055
inzerát vložen: 19.3. 2018 14:24
Rok zahradníka je praktický pomocník při pěstování zahradních plodin a hubení škůdců v zahradě na více než 230 stranách. jedná se o zcela nový typ publikace - spojení starých osvědčených rad a tipů s novými moderními postupy při pěstování rostlin nebo péči o dům.
Publikace popisuje podrobně celoroční péči o nejpěstovanější plodiny, tj. péči o bylinky, drobné ovoce, révu vinnou, jádroviny, peckoviny, rajčata, zeleninu, trávníky, okrasné dřeviny a konifery, okrasné kvetoucí balkonové a venkovní rostliny, okrasné kyselomilné rostliny a orchideje.

Kniha dále popisuje ochranu před biocidními škůdci a hlodavci, problematiku pěstování v jiffy produktech, stres rostlin, použití bylinek ve výživě a ochraně rostlin, likvidaci plevelů a nežádoucí vegetace, kompostování a využití bakterií a enzymů v domácnostech. všechny dostupné a doporučované přípravky jsou rozděleny na chemické a přírodní.

Obsahuje celkem 21 témat, 13 grafů kompletního přehledu péče o plodiny, 8 ukázek fenofází plodin, 251 produktů nabídky agrobio opava.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5211)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01