celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Deskové a jiné hry » Manželství hrou aneb Člověče, ožeň se/vdej 

Manželství hrou aneb Člověče, ožeň se/vdej

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Deskové a jiné hry.

Manželství hrou aneb Člověče, ožeň se/vdej

Číslo inzerátu: 3101340
inzerát vložen: 9.4. 2018 11:51
Prodám novou hru - pouze rozbalenou manželství hrou aneb člověče, ožeň se/vdej. můžu poslat i poštou. určena pro dvojici ať už v manželském svazku, či pro ty, co do něj právě vstupují, případně pak pro ty váhající. komplet v krabici obsahuje:oboustrannou hrací desku (z každé strany jedna hra), 40 úkolových karet (dva archy a4),
v sáčku 8 hracích figurek,1 kostku a návod ke hře.ve hře se setkáte s celým spektrem známých životních situací, problémů a krizí, které mohou i v tom vašem vztahu někdy nastat. zábavnou formou se tak můžete poučit a náležitě připravit. prohřešky proti pravidlům soužití hodnotí a „oceňuje“ poprvé v historii manželský bodový systém. manželství. hra je pro dva hráče – muže a ženu. postupuje se herním plánem směrem start-cíl. hráči cestou plní zajímavé úkoly, berou karty bodového systému. pokud hráč překročí hranici 12 bodů, přichází sankce! kdo první bez úhony dorazí do cíle, pochopitelně vyhrává. pro větší motivaci je zavedena speciální cena pro vítěze. rozměry krabice 33 x 23 x 3 cm, váha 0,5 kg.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7153)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01