celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej rodinného domu

Číslo inzerátu: 3101971
inzerát vložen: 22.2. 2018 09:53
Nabízíme Vám tento typ rodinného domu – foto pouze ilustrační! Samostatně stojící rodinný dům Bungalov, dispozice 3+1 o celkové užitkové ploše 65m2 v klidné části obce Lenešice u Loun.Jedná se o novostavbu vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými elektrospotřebiči
(trouba,varná deska,digestoř),plovoucí podlahy,keramická dlažba – podlahové vytápění,osvětlení,obklady,masivní dveře a zárubně,žaluzie,každý pokoj má přípojku na internet a TV,vana,sprchový kout s masážním panelem,umyvadlový set.Dům je situován na okraji obce s cca 1.400 obyvateli.V sousedství autobusová zastávka,obchod,školka,škola I. a II. stupeň,pošta,zdravotnické zařízení.Obec se nachází na okraji CHKO České středohoří a je vzdálena 3 km od Loun,dobré autobusové i vlakové spojení.S Louny je obec spojena také cyklostezkou podél řeky Ohře.Vzdálenost od průmyslové zóny Triangl 11 km.Vzdálenost od Prahy 61 km a cca 40min.jízdy.Výhledově plánováno prodloužení rychlostní komunikace R7 ze Slaného přes Louny do Chomutova a dále na hraniční přechod s NSR.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01