celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 558

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Okna, dveře » Dveře » ✔Smrkové palubkové masivní dveře nové nenatřené(př.i zár)✔ 

✔Smrkové palubkové masivní dveře nové nenatřené(př.i zár)✔

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dveře.

✔Smrkové palubkové masivní dveře nové nenatřené(př.i zár)✔

Číslo inzerátu: 3102253
inzerát vložen: 31.1. 2019 17:21
Dobrý den, prodám nové smrkové dřevěné vchodové (venkovní) masivní zateplené /polystyrenem tl. 2cm/ palubkové laťkové přírodní dveře v klasických rozměrech, v plném provedení (2900,--Kč-lze osadit na standartní kovovou zárubeň; případně tyto dveře v kompletu se zár. rámovou i s těsněním za 4200 Kč-obr.č.1), nebo dveře v proskleném provedení (3400-Kč) – proskleno 1 izolačním dvojsklem v dekoru čirá kůra;dveře se 2 izol. dvojskly dole palubky rovné 3950,-Kč; dveře jsou již se zámkem fab rozteč 72 mm, 3 ks pantů pro osazení do standartních kovových zárubní (dle ČSN).(Vložka fab ani klika nejsou součástí prodeje dveří.V případě zájmu zajistím smrkovou rámovou zárubeň i s těsněním za 1300,- Kč.Vše česká výroba, bez povrchové úpravy, vč. suků, vysprávek a tmelení. (Fixováno dohromady lepením i čepováním).Vybroušeno a připraveno k venkovnímu nátěru.Dveře jsou vhodné do zahrad.domků, dílen, technických místností, garáží,chat, dřevostaveb atd... Odběr: osobní, nebo můžu zaslat na dobírku (dle platného tarifu) + balné 60 Kč (za 1 ks dveří).Případně atypické rozměry dveří je možné vyrobit dle individuální dohody. V případě zájmu zavolejte,ráda poskytnu veškeré potřebné informace :-)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5098)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01