celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 426

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodám RD 2x 3+1 Praha-Roztoky

Číslo inzerátu: 3102297
inzerát vložen: 24.2. 2018 18:04
Popis pozemků a domu:
Nemovitost se nachazí na adrese: Opletalova 1505,Roztoky,PSČ 252 63,jedná se o třípodlažní budovu ze 70. let,ležíí v horní části Roztok-Žalov.
Zastavěný pozemek i zahrada jsou rovinatého charakteru,pozemek je ze dvou stran ohraničen ulicemi Opletalova (jihozapadní strana pozemku) a Zaorálkova (jihozapadní strana ).
Dům je plně podsklepen a 2 nadzemní podlaží jsou tvořena 2 bytovými jednotkami (3+1 a 3+1).
Byt v 1. podlaží jsou dispozičně tvořen: menší kuchyň,3 pokoje (průchozí obývací pokoj) a koupelna s toaletou (cca 12 let po rekonstrukci),ostatní pokoje v udržovaném stavu,balkon.
Byt ve 2. podlaží (též 3+1 s balkonem) je vhodný k rekonstrukci.
Ohřev vody je elektrickým bojlerem,vytapení je na plyn a možno též na tuha paliva.Okna v 1. podlaží jsou plastová,ve 2. podlaží puvodní dřevená.Elektřina je v mědi (koupelny) a hliniku.
Střecha je plochá s lepenkou a nátěrem Rubol.Fasáda bez zateplení.V suterénu domu je též garaž,na pozemku pak dřevený přístřešek pro parkovaní dalšiho auta,zděná kůlna.
V domě jsou kompletní inženýrské sítě.
Dům je na pekném a klidném místě,v blízkosti zakladní školy a 5 minut pěší chůze od supermárketu TESCO.
Město Roztoky jsou obcí s dobrou dopravni dostupností do Prahy (autem,MHD,vlak),s kompletní síti obchodů a služeb s možnostmi sportovního a častečně i kulturního využití.
Jsem schopen při solidním jednaní i slevit z ceny.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01