celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 684

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Ostatní » Pivní chlazení v zemi 

Pivní chlazení v zemi

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Pivní chlazení v zemi

Číslo inzerátu: 3104334
inzerát vložen: 9.3. 2018 22:32
PIVO V ZEMI je vychytávka, kterou zaručeně oslníte všechny své kamarády a hosty. Jde otvor v zemi, který využívá nižší teploty půdy k chlazení piva. Do otvoru je umístěn držák na 12 ks piv,a díky konstrukci držáků je možné chladit různé nápoje(plechovky, Frisca atd...) oproti jiným závěsným,kde je možné chladit pouze pivní sklenice. Tato "pivní jeskyně" se stane nenápadnou součástí vaší zahrady a při grilování budete mít vychlazené pivečko stále po ruce. Úsporu místa v lednici ocení i manželky a přítelkyně. V závislosti na místě a roční době se nápoje ochladí na teplotu 8 – 10 °C.
Výrobek je zhotoven z hliníku(včetně držáků lahví) a konce jsou opatřeny plastovou záslepkou tzn, že zde není riziko koroze. Na vrchní části je madlo, které usnadní vyjímaní z tubusu. Samotná trubka, která se instaluje do země po vyhloubení otvoru zemním vrtákem o průměru 20cm(může být i 16 cm a zbytek se dočistí ručně nebo výkopem) a 1m hluboko vydrží jak nápor zeminy tak i vody.
Spodní kryt tubusu je pevně spojen s rourou a dodatečně utěsněný silikonem.
Cena včetně dopravy. Váha cca 5,7 kg
Doba dodání je 1x týden, dle počtu zakázek.
Výrobek odesílám po zaplacení celkové částky 2250 nebo po domluvě.
Samotný držák je možné provést variabilně co se týče barvy držáku(zelená, modrá, červená, oranžová) popřípadě provedení eloxované hlavní nosné tyče(za příplatek).
Další možnost varianty provedení je s otvírákem na lahve, kterým pohodlně otevřete pivko a nemusíte už nikdy shánět otvíráky. Cena tohoto provedení +200 Kč k původní ceně.Tzn. 2450 Kč.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3721)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01