celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1025

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Rádia » Internetové rádio Medion MD-87480 

Internetové rádio Medion MD-87480

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Rádia.

Internetové rádio Medion MD-87480

Číslo inzerátu: 3104436
inzerát vložen: 10.3. 2018 19:25
Prodám internetové stereo rádio Medion MD87480, kde můžete poslouchat 15 000 internetových stanic.
Přijímač umí přijímat FM rádio, také digitální DAB a samozřejmě i internetové stanice, na každém rádiu je k dispozici oddělených 40 paměťových míst.
Samozřejmostí je připojení k internetu pomocí wifi 2,4 GHz, ale také i na pásmu 5GHz. Pokud budete chtít se připojit kabelem lan, pak i na toto výrobce pamatoval.
Dále samozřejmě umí přehrávat USB flash paměti, kde přehrává mp3, wma, wav, flac, aac. Také umí přehrávat hudbu ze síťového úložiště, třeba z notebooku, počítače apod. Samozřejmě můžete také přehrávat hudbu i z mobilního telefonu.
Další vstup je Line in, kde můžete připojit analogový vstup třeba z kapesní MP3 a také je zde Line out, kde můžete výstup připojit např. do domácího zesilovače a poslouchat tak hudbu přes domácí kino.
Pak už jen na zadní straně naleznete dvojici antén, jedna slouží k příjmu analogového a digitálního rádia a druhá k připojení na internet.
Vpředu mimo dvou velkých ovladačů, naleznete ještě několik tlačítek k ovládání přístroje a také výstup na sluchátka když budete chtít poslouchat v klidu a nerušit okolí.
Všechny informace jsou přehledně zobrazeny na 9 cm velkém displeji, je zde k výběru 13 jazyků, ale bohužel čeština zde není. Ovšem rádio je tak přehledné, že není problém ani v angličtině jej s přehledem ovládat.
Velkou výhodou je dálkový ovladač, který umožňuje používání všech funkcí.
Mimo jiné stojí za to zmínit i použití rádia jako budíku, lze načasovat 2 alarmy a nechat se budit oblíbeným internetovým rádiem.
Jako velké zpříjemnění ovládání rádia je možnost jej ovládat přes mobilní telefon Android, kde se dá také vše ovládat přes program Medion LifeStream2.
Vyhledání oblíbené stanice na internetu je přes mobilní telefon velmi jednoduché a přehledné.
Ekvalizér pro přizpůsobení poslechu uživateli, 9 režimů včetně jednoho uživatelského, kde si můžete nastavit výšky a basy reprodukce.

Rozměry 240 x 150 x 130 mm. Rádio má dřevěnou skříňku, 2x 7,5W, Prodávám z důvodu nevyužití, mám receiver který má také internetové rádio, které používám mnohem více.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3322)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01