celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 393

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD 3+1 po rekonstrukci, krásná lokalita, Peršíkov 

Prodej RD 3+1 po rekonstrukci, krásná lokalita, Peršíkov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD 3+1 po rekonstrukci, krásná lokalita, Peršíkov

Číslo inzerátu: 3104548
inzerát vložen: 16.10. 2018 11:28
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rodinného domu 3+1 se zahradou v obci Havlíčkova Borová - Peršíkov, ve vyhledávané lokalitě CHKO Žďárské vrchy, v klidné části obce.

Jedná se o řadovou nemovitost po zdařilé rekonstrukci, určenou k bydlení nebo rekreaci. Celková plocha činí 187 m², zastavěná plocha a nádvoří 102 m², zahrada 85 m². Dům disponuje velkým obývacím prostorem s kuchyňským koutem, vstupem do komory (umístěn bojler), dále se vstupem do velké vstupní haly a na dvorek skýtající dostatek soukromí. Ze vstupní haly je samostatný vstup do dvou neprůchozích pokojů, koupelny a WC.

Dům je z velké části po odborné rekonstrukci, nová dřevěná okna s dvojskly, podlahy připravené pro podlahové topení, ve vstupní hale, koupelně a WC dlažba, nové kazetové dřevěné dveře vyrobené na zakázku, zánovní kuchyňská linka se spotřebiči, koupelna s rohovou vanou a zástěnou pro sprchový kout, samostatné WC, ohřev vody bojlerem, vytápění finskými kamny s rozvodem tepla do dvou samostatných pokojů, kde je možnost topení přímotopy. Kolaudace domu proběhla v roce 2015, provedena revize opraveného komínu, voda a kanalizace z obecního řadu, elektřina 220 V, je možnost využít připraveného rozvaděče pro NT a VT. Rozvody elektřiny, vody (vodní řad vč. bojleru je možné na zimu vypustit) a kanalizace jsou nové. Zdi domu jsou převážně z kamene a tvárnic, půdní prostory vhodné pro půdní vestavbu. Parkování je možné v uzavřeném dvoře průjezdem.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení i k rekreaci, poskytuje nádherné bydlení v klidné části obce, k dispozici i místo vhodné ke grilování a trávení volných chvil s rodinou či přáteli. Majitel dodá PENB při podpisu kupní smlouvy, z tohoto důvodu nemovitost prozatím spadá do kategorie G/-. Krásná lokalita. V obci je obchod, pošta, škola, restaurace. Vzdálenost od Havlíčkova Brodu 18 km, 15 km od Žďáru nad Sázavou, od Brna 120 km, 140 km od Prahy. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám chalupu ukážu.

Bc. Zdeněk Mitana
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01