celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 1491

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD 6+1, ZP 487, CP 668, Brno-Přízřenice 

Prodej RD 6+1, ZP 487, CP 668, Brno-Přízřenice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD 6+1, ZP 487, CP 668, Brno-Přízřenice

Číslo inzerátu: 3104553
inzerát vložen: 1.6. 2018 15:32
Pozn.: rezervace.

ve výhradním zastoupení vám nabízíme zprostředkování prodeje polořadového domu, který se nachází v žádané lokalitě brno-přízřenice. jedná se o cihlový dům se zahradou a garáží o celkové ploše 668 m2, zastavěná plocha a nádvoří činí 487 m2, zahrada 181 m2. dům prošel v roce 2011 rekonstrukcí. nová střecha včetně krovů, nová plastová okna, půdní vestavba.

dispozice:
přízemí: vchod do domu, vstupní hala + obývací pokoj spojený s jídelním koutem, kde se nachází krbová kamna. krbová kamna mají rozvody do ostatních místností.
dále se v přízemí nachází ložnice, kuchyň, koupelna, toaleta a jedna velká místnost, která může sloužit jako další pokoj. do prvního patra vedou dřevěné schody.
v prvním patře je nachystaný prostor na vybudování kuchyně a obývacího pokoje, dále prostor na koupelnu a toaletu. jsou zde dva pokoje, které slouží jako dětské pokoje.

topení je zde plynové - wafky + krbová kamna. elektřina je v přízemí původní, v podkroví jsou rozvody nové. voda je původní, plus je zde funkční kopaná studna, která slouží v letním období na zavlažování. je zde zahrada, garáž + dílna.

průkaz energetické náročnosti nedodán, uvádíme tedy g/-. penb bude dodán při podpisu kupní smlouvy.

nabízíme bydlení či možnost podnikání v nejjižnější čtvrti brna a přitom na klidném a hezkém místě. je zde veškerá občanská vybavenost: školka, obchody, lékařské ordinace, pošta, hřiště. ideální a snadný výjezd na prahu, ostravu, bratislavu i vídeň. centrum brna je dostupné do 10 minut. ideální pro klienty, kteří preferují bydlení poblíž přírody s možností sportovního vyžití, cyklostezek a zároveň s veškerou občanskou vybaveností.

domluvte si se mnou prohlídku, ráda vám nemovitost předvedu.

pavlína procházková
correct real estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01