celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 349

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Prodej bytu 2+1, cihla, OV, 56 m², Modřice 

Prodej bytu 2+1, cihla, OV, 56 m², Modřice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Prodej bytu 2+1, cihla, OV, 56 m², Modřice

Číslo inzerátu: 3105929
inzerát vložen: 19.3. 2018 12:56
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování cihlového bytu 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v žádané lokalitě v Modřicích.

Jedná se o pěkný prostorný byt s balkonem, který je dobře dispozičně řešený, jsou zde neprůchozí pokoje. Celková plocha bytu je 56,30 m2 a nachází se v 3. NP bez výtahu. K bytu náleží balkon a sklep. Byt je určen k rekonstrukci. Nemovitost doporučuji pro klienty, kteří si chtějí byt předělat podle svých představ. Je zde kuchyňská linka ve velmi dobrém stavu, obývací pokoj a ložnice.

Na podlahách v chodbě a v kuchyni se nachází PVC, v pokojích jsou dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu a na nich položené koberce. Koupelna je oddělená od toalety. Okna jsou zde plastová. Celkové měsíční náklady na bydlení činí 3.500 Kč.

Byt je ideální pro klienty, kteří chtějí bydlet v těsné blízkosti Brna a zároveň poblíž přírody, nebo jako investice pro pronajímání. Modřice jsou velmi dobrou volbou k bydlení s výbornou dostupností a veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia, cyklostezka, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti je i autobusová a vlaková zastávka, dále tramvajové spojení do centra Brna.

Majitel nedodal energetický štítek, z toho důvodu uvádíme energetickou třídu G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude dodáno vyúčtování energií za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Pavlína Procházková
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01