celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 598

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Novostavba 3+kk, terasa 60m, 2x gar. stání, Brno 

Novostavba 3+kk, terasa 60m, 2x gar. stání, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Novostavba 3+kk, terasa 60m, 2x gar. stání, Brno

Číslo inzerátu: 3107599
inzerát vložen: 2.5. 2018 07:48
S výhradním zastoupením nabízíme prodej čerstvé, v roce 2017 zkolaudované novostavby bytu dispozičně 3+kk 80m2 + terasa 60m2 + 2x garážové stání v ceně + sklep. Lokalita Pisárky, ul. Veslařská. Jedná se bytový dům, která nabízí komfortní bydlení s nízkými náklady na energie (energetická třída B - velmi úsporná). Bytový dům je koncipován jako uzavřené, rezidenční bydlení v souladu s okolní zelení a klidovou částí, bytové jednotky jsou otočené směrem do zeleně. K domu náleží společná zahrada a napojení na cyklostezku, která vede až na přehradu. Byt se nachází ve 2p. ze 4p. budova s výtahem. V ceně 2x garážové stání + technická místnost (sklep) na patře. Orientace bytu je do absolutně klidové zony zeleně s nerušenýme výhlem a s maximálním soukromím. Kuchyně je prostorná s indukční varnou deskou, myčka, lednice s mrazničkou, elek. trouba, mikrovlná trouba a dostatek úložných prostor. Spotřebiče AEG. Koupelna s vanou, topný žebřík, místo na pračku. Toaleta samostatná s bidetovou sprchou a umyvadlem. V bytě jsou ve všech pokojích francouzská okna se vstupy na velkou terasu, všechna okna mají venkovní elektrické clonící žaluzie. Pokoje mají samostatné vstupy. K bytu náleží sklepní koje na chodbě domu a 2x garážové parkovací stání. Celková plocha bytu 80m2, terasa 60m2, sklep 2,50m2. Do centra Brna 5 minut, v blízkosti zastávka MHD. Vlastnictví bytu osobní, lze financovat hypotékou. Cena + provize.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01