celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 1043

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » 2+kk, terasa, ul. Kovařovicova, Brno - Žabovřesky 

2+kk, terasa, ul. Kovařovicova, Brno - Žabovřesky

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

2+kk, terasa, ul. Kovařovicova, Brno - Žabovřesky

Číslo inzerátu: 3108842
inzerát vložen: 20.4. 2018 18:49
S výhradním zastoupením nabízíme pronájem velmi pěkné novostavby bytu 2+kk s menší terasou. Jedná se o žádanou lokalitu v blízkosti centra Brna, ulice Kovařovicova, Žabovřesky, velmi klidná lokalita v zástavbě rodinných domů a přitom se skvělou dostupností do centra. Celková rozloha bytu 46,42m2. K dispozici je sklepní koje na další uskladnění. Dům je menšího typu, jen pár bytů. Budova je nízkoenergetická, kategorie A, celkové náklady na bydlení ve výši 2.700,-Kč + nájemce si hradí na své náklady internet, lze využít internetové připojení i na TV.
Dispozice bytu: vstupní předsíň ve které jsou umístěny prostorné vestavěné skříně, obývací pokoj s kk, kuchyně plně vybavená, myčka, lednice s mrazničkou, sklokeramická varná deska, trouba, digestoř. Koupelna, sprchový kout s vanovou vaničkou, pračka, topný žebřík, skřiňky od fi. Ptáček, toaleta samostatná s umyvadlem. Byt se nabízí včetně vybavení, dětský pokoj lze vystěhovat.
Pokoj - ložnice (vestavěná šatní skříň), momentálně využívaný jako dětský pokoj má vstup na terasu, tá je orientovaná do zahrad, je ohraničena dřevěným plotem s orientací na jihovýchodní stranu, orientace obývacího pokoje s kk je na západ. V bytě je umístěný alarm s výstražným systémem. Jedná se o klidný a nerušený pronájem. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, obchody, lékarna, apo. Výborná dostupnost k Brněnské přehradě, Palackého vrch, Wilsonův les.
Cena za pronájem:
nájem 12.300,-Kč, zálohy na služby 2.700,-Kč, kauce 15.000,-Kč, provize + internet.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01