celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 491

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+1 » Pronájem 2+1, balkon, po GO, Brno, ul. Výstavní 

Pronájem 2+1, balkon, po GO, Brno, ul. Výstavní

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Pronájem 2+1, balkon, po GO, Brno, ul. Výstavní

Číslo inzerátu: 3108951
inzerát vložen: 2.5. 2018 07:48
S výhradním zastoupením nabízíme velmi pěkný, perfektně zrekonstruovaný cihlový byt po celkové generální rekonstrukci. Ulice Výstavní. Byt dispozičně 2+1 + balkon + sklep. Celková plocha 56m2, vzdušné a prostorné pokoje, byt je světlý a slunný. Pokoje mají samostatné vstupy, balkon umístěný z kuchyně. Orientace jih. Nová plně vybavená kuchyně včetně myčky nádobí, pračka k dispozici. V koupelně sprchový kout, topný žebřík, umyvadlová skřiňka. Toaleta samostatná s umyvadlem. Okna plastová, se žaluziemi, parkety repasované. V předsíni umístěna vestavěná skříň. Byt se nachází v 5p./6p,. s výtahem, celkově dům také po celkové generální rekonstrukci a perfektně udržovaný. K dispozici kolárna. Dům je střežen kamerovým systémem. Nastěhování dle domluvy. Lokalita velmi žádaná, bezprostřední centrum Brna, přitom výborná dostupnost na výpadovky Brna. V okolí veškerá občanská vybavenost. Cena za pronájem: 13.000,-Kč nájem + zálohy na energie 3.850,-Kč + kauce + provize. Internet si hradí klient na své náklady.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3451)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01