celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 521

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 3+kk » Novostavba 3+kk, terasa, gar. stání, ul. Slepá, Brno 

Novostavba 3+kk, terasa, gar. stání, ul. Slepá, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Novostavba 3+kk, terasa, gar. stání, ul. Slepá, Brno

Číslo inzerátu: 3109716
inzerát vložen: 16.4. 2018 16:43
S výhradním zastoupením nabízíme pronájem čerstvě dokončené novostavby bytu 3+kk. jedná se o byt v rezidenci slepá. byt + terasa + garážové stání + sklep. orientace bytu slunný západ. budova je umístěná v klidné slepé ulici. celková plocha bytu 96,04m2. lokalita rozhraní černá pole - centrum, do centra 5 minut. k domu náleží i společný venkovní prostor, kde probíhají venkovní úpravy, lze využívat na sportování i relaxaci. byt se nachází v 2.p./7.p. s výtahem. parkování - k bytu náleží garážové stání v domě. další parkovací stání jsou volné ve vnitrobloku u budovy. byt je částečně vybaven, kuchyňská linka německé značky schmidt, indukční varná deska, trouba, digestoř, lednice s mrazničkou, myčka. v obývacím prostoru je umístěn jídelní stůl + židle, skřiňka. koupelna - vana i sprchový kout, 2x umyvadlo se skřiňkou, topný žebřík. toaleta je samostatná, umístěno i umyvadlo. v předsíni vestavěná skříň. v bytě je technická místnost kde je umístěna pračka aeg, tento prostor lze využívat i k uložení věcí. podlahy v bytě - přírodní dub. všechna okna jsou francouzského typu, hliníková, balkónové dveře a prosklené stěny (výrobce shüco), zasklené izolačním trojsklem, součástí jsou předokenní, elektrické žaluzie. součástí bytu je klimatizace. rezidenci navrhl doc. ing. arch. petr hrůša. přední český architekt utváří podobu současného brna - rekonstruoval zelný trh, jakubské či moravské náměstí, pod jeho rukama prokoukly denisovy sady i koupaliště riviéra. projektoval i nákupní galerii vaňkovka. projekt rezidence slepá zapadá mezi funkcionalistické stavby v černých polích. vkusné a moderní bydlení. cena za pronájem 18.000,-kč + zálohy na energie (byt je novostavba, zálohy budou ve výši 4.000,-kč, prozatím se spotřeba odhaduje) + 22.000,-kč + provize. internet si hradí nájemce na své náklady.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3452)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01