celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 393

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Ostatní » Filmový tábor 

Filmový tábor

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Filmový tábor

Číslo inzerátu: 3110720
inzerát vložen: 23.4. 2018 15:50
Chcete si vyzkoušet jaké je být hercem a natočit film za 10 dní?Jaké je natočit film za 10 dní s partou nadšenců? Pak je tento tábor určen právě Vám. Na našem hereckém a filmovém táboře Vás čekají nejen intenzivní výukové hodiny hraní, ale stanete se součástí natáčení filmu podle scénáře. V rámci hereckých hodin se účastníci zabývají základy hereckého projevu, etudami, mluveným projevem a přípravou textu k natáčení, které je hlavní náplní tábora. Natočený film obdržíte na podzim při premiéře v sestříhané verzi jako vzpomínku a případnou prezentaci u filmových a TV castingů. Užijete si samozřejmě i procházek, opékání buřtů a diskoték.
Tábor je pro všechny, kteří mají chuť poznávat a objevovat a možná se jednou této profesi věnovat nebo si jen chtějí zdokonalit svůj projev pod vedením profesionálů. V ceně je zahrnuto ubytování v chatkách, čisté povlečení, pronájem techniky, líčení, kostýmy, lektoři a vedoucí, režisér, kameraman, návštěvy herců, kaskadéra a šermíře (pokud jsou k dispozici), herecká výuka, ceny a odměny pro děti, tištění scénářů, materiálů hlasové výchovy atd.
Dále je v ceně započítána post produkce (střihač – střih filmu a dalších materiálů z tábora, úprava a zpracování fotografií, režie, ruchy, hudba, grafické návrhy, obaly a DVD, potisky, technické zpracování a vypalování, pronájem kinosálu a další věci).
Areál je vybaven dostatečným sociálním zařízením včetně sprch s teplou vodou. Vybavení tábora je v naprostém souladu s hygienickými předpisy. Veškeré společné místnosti, sprchy a toalety jsou denně uklízeny. Pitný režim a pestrá strava je 5x denně. K dispozici je velká jídelna, společenská místnost a hřiště.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7147)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02