celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 554

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Sportovní potřeby » Nejlepší trampolína 366 cm + dárek 

Nejlepší trampolína 366 cm + dárek

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sportovní potřeby.

Nejlepší trampolína 366 cm + dárek

Číslo inzerátu: 3110940
inzerát vložen: 25.4. 2018 09:36
Poštovné nyní v akci 300 kč !!!představujeme vám značkovou trampolínu o průměru 366 cm. zpevněná ocelová konstrukce zaručuje odolnost vůči mechanickému poškození a deformaci. odolná testovaná skákací plocha z polipropylenu je zpevněná. tepelné slučování karbonu zaručuje odolnost výrobku po mnoho let. naše trampolína jako jedna z mála má 4 nožky zaručujících stabilitu a bezpečnou zábavu ! precizní výroba a vysoká odolnost materiálu vůči nepříznivému počasí to je záruka spokojenosti po mnoho let! skákání na trampolíně je skvělá zábava nejen pro děti, ale i pro dospělé!podívejte se proč je naše trampolína tou nejlepší na trhu:

odolnost po mnoho let

trampolína má 72 pozinkovaných pružin potažených speciálním dvouvrstvým amortizujícím materiálem, který trampolínu chrání před rzí, deštěm a sluncem. barva trampolíny nevybledne ani díky nepříjemným povětrnostním podmínkám.

zpevněná stabilní konstrukce

dvojité, zpevněné profily a čtyři dvojité nožky zaručují bezpečí a stabilitu.

zabezpečení před zraněním

naše trampolíny mají mezeru-odstup mezi konstrukcí a sítí to zaručuje bezpečnou zábavu vašim dětem.

certifikáty

trampolíny splňují i přísné bezpečnostní certifikáty kvality tuv a mezinárodní normu en957.

záruka

technická specifikace trampolínyprůměr trampolíny: 366cmvýška: 80cm (se sítí: 250cm)maximální váha uživatele 150kghmotnost trampolíny: n.w./g.w. 55,6 kg/61,4 kg4 dvojité nohy zaručující stabilituskákací plocha z polipropylenu a tepelně slučovaného karbonukonstrukce ze zpevněné oceli odolná vůči deformacímpogumovaný ochranný lem pružin !!!dvouvrstvý ochranný límec (pcv + pěnovka!) chránící pružinygalvanizované a celkově pozinkované profily

ke každé trampolíně obdržíte zdarma:ke každé trampolíně přidáváme zdarma žebřík.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6352)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01