celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 482

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Obytná auta » Vestaba Fiat Ducato Sportissimo S Eastwander 

Vestaba Fiat Ducato Sportissimo S Eastwander

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obytná auta.

Vestaba Fiat Ducato Sportissimo S Eastwander

Číslo inzerátu: 3111906
inzerát vložen: 5.3. 2019 09:43
Původní cena: 1 050 000.-

vestavba fiat ducato sportissimo s eastwander, rok výroby 2016, délka celkem 5,41 m, šířka celkem 2,05 m, výška 2,52 m, hmotnost prázdného vozidla 2040 kg, maximální přípustná hmotnost 3500 kg, 130 hp, 2.3 fiat multijet diesel, vyhřívání předních sedadel, autorádio kenwood, parkovací kamera, mlhovky, odpojení palivového čerpadla ze dvou míst, esc vč. asr+lac (adaptivní kontrola nákladu)+ebd+systém kontroly proti převrácení, airbag řidiče, světla pro denní svícení, klimatizace v kabině, loketní opěrky.

obytné vozidlo je vybaveno solárními panely 150w a 75w, trakční baterie varta agm 260 ah, naftové topení webasto 4 kw, přídavné elektrické topení 2 kw, elektrický bojler elegna 10l, střešní markýza fiamma 3,2 m, osvětlení markýzy, trezor, měnič napětí 1200 w, venkovní sprcha, sítě proti hmyzu, termo rolety, přídavné zámky, digestoř, přídavné ventilátory, výklopná tv, dvojitá podlaha, nádrž na užitkovou vodu 120l, vyhřívaná odpadní nádrž 100l.

„esko“ je koncipováno pro 2 nebo 3 osoby pro jízdu i spaní. díky svému uspořádání interiéru se z daného prostoru karoserie vytěžilo maximum. maximum pro pohyb osob ve vozidle při kempování, velmi příjemný otevřený prostor, nízká hrana pro nastupování na postel – pouze 55 cm a především velká garáž, do které zavěsíte dvě standartní jízdní kola a ještě vám zbyde dostatek místa pro další nezbytné vybavení na cesty.

ke komfortu pobytu v obytném automobilu zásadním způsobem přispěje vyjímečná koupelna, která je vyrobena jako laminátová skořepina, lakovaná bíle a na závěr keramickým bezbarvým lakem – velmi odolné provedení proti poškození povrchu a jednoduché na údržbu. díky vnitřnímu uspořádání je koupelna v rámci daných možností velmi prostorná, vhodná i pro pohodové sprchování. do základního vybavení patří toaleta dometic, skleněné umyvadlo v moderním líbivém designu, dávkovač mýdla, sprcha, odsávání výkonným ventilátorem, zrcadlo a odkládací poličky a háčky.

tepelná izolace je provedena aplikací kanadské stříkané pěny icynene, která vytváří zcela kompaktní vzduchotěsnou izolační vrstvu, bez jakýchkoli spár a netěsností. pěna po nastříkání a následné reakci pronikne do všech sloupků, nosníků a profilů. díky vytěsnění všech dutin nedochází k nežádoucímu srážení vodních par na vnitřní stěně karoserie a k následné možnosti vzniku koroze karoserie.

jedná se o komisní prodej.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 2479)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01