celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » 2+kk, terasa, ul Soukenická, Brno centrum 

2+kk, terasa, ul Soukenická, Brno centrum

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

2+kk, terasa, ul Soukenická, Brno centrum

Číslo inzerátu: 3112054
inzerát vložen: 28.5. 2018 17:02
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej velmi pěkného bytu 2+kk, terasa (balkon) v blízkosti středu Brna, ul. Soukenická. Byt je novostavba formou půdní vestavby s výhledem na Brno, orientace jih, 4patro s výtahem do 3.patra. Celková plocha bytu 62m2, obytná plocha bytu 56m2 + 6m2 terasa.
Dispozice bytu: vstupní předsíň, umístěna vestavěná šatní skříň, vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, prosklená stěna na terasu. Z obývacího pokoje vstup do prostorné ložnice, kde jsou umístěny velké vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru.
Do koupelny je vstup z předsíně, vana, umyvadlová skřiňka, závěsná toaleta. V koupelně je umístěna pračka, vlastní plynový kotel, topný žebřík, v koupelně okno, tímto je zajištěno odvětrávání a denní světlo.
Okna jsou plastová. Dům z roku 1914, je komletně a citlivě opraven včetně fasády, v domě jsou zachovány a zrestaurovány původní prvky, jedná se o klidný a perfektně udržovaný dům. Vestavba zateplená, nová střecha. K domu náleží upravený dvorek - zahrada. Ulice Soukenická je klidná , slepá, výborná dostupnost i pěšky do centra Brna. Předsíň 3,19m2, obývací pokoj plus KK 26,08m2, ložnice 20,60, koupelna s toaletou WC 5,25, terasa 6m2.
V případě zájmu o koupi jako investice je bytě nájemník, lze z jeho strany pokračovat v nájmu. V případě bydlení, nájemník byt samozřejmě uvolní. Koupi lze financovat i hypotékou, vlastnictví bytu osobní. V domě kolárna, kočárkárna.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01