celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodám stavební parcelu

Číslo inzerátu: 3113339
inzerát vložen: 29.9. 2018 23:36
Prodám parcelu 1228m2 s rozestavěným patrovým domem o dvou byt. jednotkách tj. 2x 4+1 zastavěná plocha 160m2. vlastní zkolaudovaná čov, is na hranici pozemku. tj. voda, el., plyn, nově i kanalizace.
na pozemku zbudovány základy pro rd. předimenzováno. lepší beton apod. veškerá povolení a ostatní součástí projektu jen začít stavět. pozemek vybrán polohově kvůli dostupnosti s prahou tj. dálnice d5, vlak, bus pid (380).
krásná příroda a sportovní vyžití. buď prodej nebo výměna za byt, mohu i doplatit a nechat bydlet v bytě po dobu dostavby domu. pouze v těchto lokalitách: praha-zličín, sobín, řepy, stodůlky, petřiny, motol, sídl. homolka, cibulka, bílá hora a těsné okolí ..min .rozměry bytu 60m2. jsem nově v inv. důchodu tak pouze s rozumným doplatkem.potřebuji blíže k nemocnici do prahy rozumnou cenu nabídněte pouze telefonicky na nabídky.ps. prodávám jen vážnému zájemci a samozřejmě nejvyšší nabídce-prohlídku zajistím předem po tel. dohodě rk a překupníky nereaguji a rovnou odmítám-prosím nekontaktovat prodávám jen nejvyšší nabídce a důvěryhodnému kupci.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01