celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 362

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Stavební pozemek Brno, Ivanovice, ul Mácova 

Stavební pozemek Brno, Ivanovice, ul Mácova

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Stavební pozemek Brno, Ivanovice, ul Mácova

Číslo inzerátu: 3113666
inzerát vložen: 9.7. 2018 14:17
S výhradním zastoupením majitele nabízíme prodej stavebního pozemku v lokalitě Brno - město, čtvrť Ivanovice, ulice Mácova. Celková plocha pozemku 1846m2, veškeré sítě na hranici pozemku. Přesto, že se jedná o úzký pozemek - v nejširším uličním místě 9.58m2, lze postavit rodinný dům, na stavebním úřadě vše projednáno. Na podobném úzkém pozemku ve čtvrti Žebětín jsou postaveny 2 rodinné domy za sebou, v případě zájmu zašlu odkaz na tuto realizaci.

V okolí zástavba rodinných domů, na sousedních pozemcích proběhne výstavba rodinných domů, tyto rodinné domy budou sousedit s nabízeným pozemkem zahradami.

Čtvrť Ivanovice je v severní žádané části Brna, výhodně položená, výborná dostupnost do centra - MHD, přitom blízkost lesů, přírodní park Baba, Medlánecké sportovní letiště oblíbená destinace na vycházky a rekreaci - výletní restaurace se zázemím pro děti. Skvělá dostupnost na přivaděče, obchodní centrum Globus, Bauhaus. V územním plánu Brna vedeno jako stavební pozemek. Cena + daň 4% za převod + provize.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01