celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 521

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Prodej 871 m², Letovice

Číslo inzerátu: 3116037
inzerát vložen: 3.6. 2018 01:46
Nabízím k prodeji komerční prostory, o celkové výměře 871 m2, v centru města levotice. součástí prodeje je také pozemek se stavbou-halou s prosklenou střechou a garáží, přepis společnosti (s.r.o.), dodávka volkswagen a terénní čtyřkolka, viz. foto. v současnosti jsou prostory v provozu 7 dní v týdnu s vysokou návštěvností (oficiálně 200 lidí najednou, pro upřesnění volejte). předpokládaná návratnost investice do 8 let.

prostory jsou vybavené vzduchotechnikou s odsáváním, pohovkami z koženky, stoly, židle, pípa, chladící boxy a lednice (v pronájmu od dodavatelů, lze přenechat), dataprojektor s promítacím plátnem, reprobedny, elektroinstalace, osvětlení, stroboskopy. teplo zajišťují 3 plynové kotle umístěné v technickém zázemí a ventilátor na horký vzduch u stropu uprostřed sálu. prostor je momentálně oddělený garážovými vraty na 2 velké sály, při vyšší návštěvnosti (při akcích) lze prostory spojit v jeden velký. součástí je také vip salonek, zázemí pro personál, šatny, pánské a dámské toalety, toalety pro personál, 2x herna, sklad a garáž. najdete zde jeden z nejdelších barů v čr
Poznámka k ceně + provize, vč. právních služeb
v případě zájmu o prohlídku zanechte ,prosím tel.kontakt
tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01