celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 1001

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Prodej novostavby bytu 3+kk v OV, 64 m², Drásov 

Prodej novostavby bytu 3+kk v OV, 64 m², Drásov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Prodej novostavby bytu 3+kk v OV, 64 m², Drásov

Číslo inzerátu: 3116483
inzerát vložen: 21.6. 2018 09:39
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje novostavby bytu 3+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se v 1. NP cihlového domu s výtahem, v klidné části obce Drásov.

Celková plocha bytu včetně balkonu (6 m²) je 64,30 m². Jedná se o krásný světlý byt, orientovaný na severovýchod a severozápad. K bytu náleží sklep a kočárkárna. 

Byt je prostorný a velmi dobře dispozičně řešený. Má neprůchozí pokoje, koupelna je oddělená od toalety. Dispozice: obývací pokoj s kuchyní a kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna, zvlášť WC, předsíň. Byt má plastová okna, v kuchyni a obývacím pokoji je kvalitní plovoucí podlaha, v pokojích koberce, v předsíni a koupelně dlažba. Nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (trouba kombinovaná s plynovou deskou, myčka, digestoř, zabudovaná lednice s mrazákem). Byt má vlastní plynové topení, kombinovaný kotel na ohřev teplé vody. PENB tř. C.

Drásov je velmi dobrou volbou k bydlení s výbornou dostupností a veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti je autobusová  zastávka.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Pavlína Procházková
Correct Real Estate

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01