celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 558

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 1+kk » 1+kk, lodžie, parkovací stání, ul. Seniorů, Břeclav 

1+kk, lodžie, parkovací stání, ul. Seniorů, Břeclav

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 1+kk.

1+kk, lodžie, parkovací stání, ul. Seniorů, Břeclav

Číslo inzerátu: 3117410
inzerát vložen: 13.6. 2018 15:14
S výhradním zastoupením majitele nabízíme prodej nízkoenergetické novostavby velmi pěkného, perfektně udržovaného, světlého bytu typu 1+kk + lodžie + sklep + parkovací stání v ceně. Lokalita klidná ulice Seniorů, Břeclav. V bytě bylo bydleno minimálně, je to v podstatě čestvá novostavba. Cena je uvedená včetně vybavení bytu. Jedná se o nízkoenergetický byt. Budova v kategorie velmi úsporná - B. Měsíční náklady velmi nízké, vše na elektřinu se sníženou sazbou 22hod. denně. Orientace bytu jih. Budova 4. patra, umístění bytu 2. podlaží. Dispozice bytu: vstupní předsíň, ve které je umístěna vestavěná zrcadlová skříň. Vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, sedací pohovka je rozkládací. V obývacím prostoru další úložný prostor. Kuchyňská linka - elektrický sporák se sklokeramickou deskou, lednice s mrazničkou, mikrovlná trouba. Ostatní vybavení: jídelní pult, skřiňka pod televizi, TV. Na okně je umístěna síť proti hmyzu, na všech oknech žaluzie. Dále vstup na lodžii, která je prosklená, díly oken lze posunout a otevřít, v podstatě je to další prostor k bydlení. Z předsíně vstup do koupelny, vana, umyvadlo, závěsná toaleta, splachování geberit, v koupelně umístěn elektrický bojler na ohřev vody, pračka a topný žebřík. Okna plastová. K dispozici v domě kolárna. Celková plocha bytu 30m2 + 8m2 lodžie + 5, 87m2 sklep. Pokoj s kk - 21,02m2, předsíň 4,39m2, koupelna 3,81m2. V bytě je zřízena přípojka na internet. Vlastnictví bytu je osobní, lze financovat hypotékou, finanční poradce k dispozici . Dále lze zakoupit jako investici, v Břeclavi je o pronájmy zájem. Cena je uvedená včetně parkovacího stání, provize i 4% daně za převod.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3458)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0