celkem inzerátů: 10 512  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej, Dům RD v bloku, 240 m², Ivanovice 

Prodej, Dům RD v bloku, 240 m², Ivanovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej, Dům RD v bloku, 240 m², Ivanovice

Číslo inzerátu: 3117721
inzerát vložen: 16.6. 2018 18:08
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+kk s velkou terasou a zahradou, v příjemném prostředí v brněnských ivanovicích. dům je třípodlažní. skládá se z velké obývací mostnosti s kuchyňským koutem, 3 ložnic, pracovny, komory, technické místnosti, samostatné koupelny se sprchovým koutem, dvěma umyvadly a rohovou vanou. dále je k dispozici menší balkon, prostorná garáž průchozí do domu pro 2 osobní auta, s vraty na dálkové ovládání a venkovní bazén. dům se nachází relativně blízko lesa v příjemném a klidném prostředí. užitná plocha domu je 240 m2 (zastavěná plocha 100 m2).

v prvním (vstupním) podlaží se nachází vstupní hala, která nabízí spoustu úložného prostoru, vestavěné skříně na boty a oblečení. dále je tu samostatné wc, technická místnost či prádelna s plynovým kotlem a sprchovým koutem. dále je zde skladová místnost a vstup do garáže. garáž je také průjezdná – dá se projet až do zahrady.

ve druhém podlaží se nachází obývací místnost, 2 vstupy na prostornou, částečně zastřešenou terasu, která vede podél domu. na terasu se vchází francouzskými dveřmi z obývací části, která je zároveň propojená s jídelnou a kuchyní. vedle kuchyně se nachází komora na uskladnění potravin.

v obývací místnosti jsou nová krbová kamna, která při minimální spotřebě dřeva umí vytvořit velmi příjemnou atmosféru a teplo v celé místnosti.

ve třetím podlaží se nachází tři ložnice, z nichž jedna je orientovaná na jih a 2 na sever. dále je zde prostorná koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, bidetem a toaletou.

v domě jsou plastová okna se žaluziemi, na podlaze dřevěné parkety a dlažba. dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. průměrné měsíční náklady na byldení cca 5.000 kč.

penb zatím nebyl vypracován, proto je uvedena energetická třída g.
poznámka k ceně + provize rk, včetně právních služeb
v případě zájmu o prohlídku zanechte ,prosím tel.kontakt

tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01