celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1008

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Pronájem kp-obchodní , 172 m², brno-město

Číslo inzerátu: 3117722
inzerát vložen: 16.6. 2018 18:43
Nabízím k přenechání pronájem zavedené prosperující restaurace (za odstupné), ve 2. patře obchodního domu v centru brna na ul. josefská. restaurace se nachází na hlavním tahu velmi rušné pěší zóny, spojující přístup od oc letma, nádraží, masarykovo ul. směrem k nám. svobody a malinovského nám. restaurace je již řadu let celoročně v provozu. průměrný měsíční zisk (po odečtení všech výdajů) přes 100 tis. kč. restaurace se skládá ze 3 salonků, venkovního atria s výsuvnou střechou, barového pultu s osvětlením, dřezem a pípou. má vlastní měřiče vody a energií.

dále jsou k dispozici: menší sklad, chladící místnost, 2 mrazící boxy, kuchyně s vybavením a vzduchotechnikou, toalety pro hosty a pro personál. salonky jsou vybaveny dřevěnými stoly a lavicemi z masivu i se židlemi, plochou lcd tv, eet pokladnou (kompletní soupis vybavení vč. kuchyně zašlu e-mailem).

kuchyň je využívána denně. nejvyšší návštěvnost je o večerech a o víkendy. možné ihned pokračovat v provozu. nájemné činí 35.000 kč měsíčně + 6.200 kč energie, odstupné 2 mil. kč. +provize rk
volné dohodou
v případě zájmu o prohlídku zanechte ,prosím tel.kontakt .
tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01