celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 1075

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Ostatní » UV lampa pro Váš bazén - Elecro Spectrum Hybrid 

UV lampa pro Váš bazén - Elecro Spectrum Hybrid

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

UV lampa pro Váš bazén - Elecro Spectrum Hybrid

Číslo inzerátu: 3119790
inzerát vložen: 4.7. 2018 10:14
Spectrum Hybrid je novou generací úpravy bazénové vody za pomoci UV záření. Poskytuje bezpečné prostředí v čisté vodě a likviduje mikroorganismy, jako jsou jsou bakterie, viry, chloraminy a patogeny, které se nacházejí ve vodě.
Název Hybrid je odvozen od použití 2 metod úpravy vody - klasického UV záření a technologie hydroxylových radikálů. Tyto jsou v podstatě molekulou vody s odstraněným atomem vodíku, což způsobuje, že molekula je vysoce těkavá a reaktivní. Výjimečná mobilita molekul, které vyplňují reakční komoru, vede ke zničení znečišťujících látek v jejich cestě. Jakmile hydroxylový radikál reaguje se znečišťující látkou, převede jej zpět na vodu. Spectrum Hybrid využívá podobnou technologii jako Quantum, ale s výrazně nižší účinností hydroxylových radikálů.
Aby byly jednotky Spectrum Hybrid připraveny pro rychlou instalaci do stávající sestavy, jsou dodávány spolu s průtokovým spínačem + indikátorem životnosti lampy (životnost 9 000 hodin); nebo s digitálním ukazatelem životnosti lampy a inteligentním dávkovacím čerpadlem.
Další informace Vám poskytneme na mob. 724 13 03 23

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 248)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01