celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 349

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Dolní Věstonice, prodej RD 4+1, zahrada 335 m2 ,sklep 

Dolní Věstonice, prodej RD 4+1, zahrada 335 m2 ,sklep

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Dolní Věstonice, prodej RD 4+1, zahrada 335 m2 ,sklep

Číslo inzerátu: 3120329
inzerát vložen: 10.7. 2018 10:31
Hledáte příjemné a hezké místo k bydlení či k rekreaci?
Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení majitele k prodeji rodinný dům o dispozicích 4+1 se zahradou o výměře 335 m2 a klenutým sklepem v malebné obci Dolní Věstonice, ležící na jižním úpatí Pálavských vrchů a Novomlýnských nádrží. Obec je vzdálena cca 10 km od Mikulova a Hustopeč. Brno , Břeclav a Znojmo jsou dopravně dostupné do 30 min.
Dům se nachází v okrajové části obce, v řadové zástavbě domů ,s výhledem na jedno z jezer a Pálavské vrchy. Do zahrady situované za domem, je možný přístup po komunikaci na opačném konci zahrady. Ve vzdálenosti cca 400 m se nachází přístaviště lodí, písečná pláž u jezera, restaurace.
Jedná se o cihlový, patrový dům se sedlovou střechou, postavený v letech 1981-1982, krytina pálená taška. Dům je celý podsklepen , tento prostor má výměru cca 60 m2, odkud je vstup klenutého sklepa o CP 90 m2. Zde se nachází studna , hloubka 5-6 m. Dům je napojen na veškeré inžen. sítě - obecní voda, elektřina , kanalizace .V roce 2017 byla v obci kanalizace nově vybudována . Vytápění domu elektrickým kotlem ( radiátory ), možnost využití kotle na tuhá paliva a komína na krbové vytápění. Zahrada za domem udržovaná, vysázena ovocnými stromy a vinnou révou, s možností vybudování příjemného venkovního posezení.Dispozice: Přízemí : prostory o výměře cca 60 m2 se vstupem sklepa, odděleným od části domu k bydlení.
I.NP - zádveří (2.5 m2), chodba se vstupem do pokoje (19,5 m2), propojeným dveřmi do kuchyně (13,5 m2) a pokoje (7m2), z chodby dále vstup do koupelny, WC a na schodiště do patra.II.NP- chodba se vstupy do pokoje (22 m2) s terasou (12 m2) do zahrady a pokoje(24 m2) Z terasy vstup do půdních prostor. Dům je v dobrém technickém stavu , ihned k nastěhování.
Obec se nachází v oblasti pěstování vinné révy a vinných sklepů, nedaleko vyhledávaných lokalit Lednicko-valtického areálu, chráněné krajinné oblasti Pálava a Novomlýnských jezer. Dům lze, rovněž zajímavě využít nejen k příjemnému bydlení, ale k vytvoření základny pro víkendovou rekreaci nebo k podnikání v oblasti vinařství, ubytování a cykloturistiky, která je v této lokaliě velmi vyhledávaná. (vinařské klepy, cyklostezky, penziony, autokemp, Aqupark Moravia ).
V případě financování koupě hypotečním úvěrem, Vám rádi zajistíme financování. Pokud Vás tato nemovitost oslovila, neváhejte se na nás obrátit pro podrobnější informace a prohlídku nemovitosti.
Cena na dotaz v RK.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01